top of page
Cleaning with a Mop

Är du i behov av företagsstädning ? Vi kan hjälper dig att hålla det företag Rena och fräscha. De flesta kunder vill att vi kommer och städar regelbundet. Rena och fräscha lokaler är nämligen mer välkomnande för kunder samtidigt som de höjer arbetsglädjen hos medarbetare som då trivs på jobbet.

Vi erbjuder en mängd olika abonnemang för företag som vill ha regelbunden städning. På så sätt blir det enkelt för dig som kund att hitta det städabonnemang som passar ditt företag bäst.

Denna abonnemangsformen passar bäst för dig som vill komma ner i pris och som vet att du behöver städhjälp minst 3 månader framåt. I detta abonnemang får du samma garantier, kvalitet och kundnöjdhet som vid övriga abonnemang. Välj vårt abonnemang 3 månader om du vill ha företagsstädning av hög kvalitet till ett reducerat pris där vi kommer och städar på samma dagar och tider vid varje tillfälle.

Denna abonnemangsform är lämplig om du vill få god service och kvalitet på utsatt tid. Vi bestämmer tillsammans vilken dag och tid varje vecka som passar dig bäst. Tänk på att det är du som kund som är ansvarig för att vi kan komma in till dina lokaler genom att ordna en nyckel, kod eller öppning av dörrar åt oss. Abonnemanget 3 månader har 3 månads uppsägningstid.

  • Vår garanti gäller på alla abonnemang.

  • Vår garanti gäller inte på framtida städningar efter det datum då du väljer att säga upp och avsluta abonnemanget.

  • Vår garanti gäller om när är missnöjd med vår städning och vi har möjlighet att kunna tillträda lokalerna senast 24timer efter utförd städning eller enligt ÖK. och städa om den del du är missnöjd med.

  • En framkörningsavgift tillkommer beroende på område, se gällande 

  • Rengöringsmedel och utrustning ingår i framkörningsavgiften.

  • Priserna är exklusive moms samt per städare.

  • Abonnemang räknas som återkommande städning varje eller varannan vecka.

  • Abonnemang Flextid kan läggas in med färre städningar än 2 gånger per månad och då till samma pris som enstaka städningar.

bottom of page