top of page

  • 1 tim.

    229kr/tim efter RUT

Spenderar du så mycket tid på att städa? Förbrukar det mycket av din fritid som du kan spendera med dina nära och kära? Oroa dig inte mer ! SmartStäd är här för att hjälpa dig . Genom att anlita oss får du hjälp att lösa vardagspussel och frigör tid.Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre.

● Dammsugning och våttorkning av golv

● Rengöring av handfat, kranar och speglar

● Dammtorkning av hyllor och tavlor

● Skåp och lådor i kök och badrum torkas av utvändigt

● Dammning av trösklar

● Damning av prydnadssaker *

● Avtorkning av lister och dörrar vid behov

● Tömning av papperskorgar vid behov

● Tömning av papperskorgar vid behov Trappstädning. 

● Rengöring av diskbänk, bord och bänkar

● Rengöring av kranar

● Avtorkning av kyl och frysskåp utvändigt

● Diskmaskinen rengörs utvändigt (ej bakom)

● Rengöring av sanitetsporslin

● Rengöring av duschväggar och dusch kabinväggar

● Avtorkning av fria ytor, fönsterbänkar

Vi på Smartstäd ar ett stort fokus på miljön. Det är viktigt för oss  att ha ett miljövänligt företag eftersom det minskar företagets miljöpåverkan och kommer att förbättra företagets hållbarhet. Om företaget är mindre beroende av naturresurser än medel och har sätt att hantera stigande kostnader på grund av klimatförändringar, kommer verksamheten att ha större chanser att lyckas på lång sikt.

När våra städare utför städning så använder de miljövänliga rengöringsmedel. På så sätt undviker de starka kemikalier som är skadliga mot miljön och onödiga för människor att befinna sig bland. Med milda medel så blir ditt hem rent och fint samtidigt som naturen inte behöver ta skada. Medlen luktar mindre än klassiska rengöringsmedel, men de är minst lika effektiva.

 

Att anlita hemstädning kan knappast vara enklare än vad det är. Du behöver inte vara hemma när vi kommer förbi och städar. Det enda vi ber dig om är att du plockar undan alla lösa föremål innan vi kommer. Då går vår städning ännu snabbare, vilket blir billigare för dig.

bottom of page